сите категории
5
6
7

Нов производ во 2023 година - Автоматски систем за наводнување за новогодишна елка

Време:-2023 05 10- Посети: 46

Паметните пластични заштитници гарантираат дека сензорот работи добро, така што нема потреба постојано да се проверува дали има вода во држачот на дрвото.

Кутија за подароци/кожна чанта е дизајнирана да се вклопи меѓу сите подароци околу вашето дрво. Компактен и повторно употреблив овозможува лесно складирање за да ја одржувате вашата елка зелена од година во година.

Жешки категории