сите категории
5
6
7

Пролетниот кантонски саем 2023 година

Време:-2023 05 10- Посети: 56

Три години подоцна, ние сме многу среќни што повторно ќе го поставиме нашиот црвен тепих на саемот во пролетниот кантон 2023 година

Број на штанд : 11.3 D 03-05

23-27 април Фаза 2

Едвај чекаме

* ќе се запознаеме лично

* Прославете го повторното обединување и животот на двајцата ни се врати во нормала

* навивајте го среќниот час со вас

* воведете ги нашите иновации за овие години

Гнездо на дрвото Светско гнездо

Жешки категории