сите категории
5
6
7

Едноставно здолниште

Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште
Едноставно здолниште

Tree Nest Christmas Tree Collar Round Christmas Tree Skirt Ring Base Stand Durable Plastic Cover Christmas Decorations for Xmas Tree 28" D Simple

Споделете со вашите пријатели
Боја
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
 • Едноставно здолниште
големина
 • Медиум
 • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Модерен дизајн:The woven look of the Christmas tree collar is made of recyclable plastic and lasts for years. Don’t need constant straightening, smoothing and fluffing like traditional Christmas skirts

Лесно собрание:Овој јака за новогодишна елка е многу лесна за составување со помош на поврзувањето на уредот за имплантација, а 4-те панели лесно се поврзуваат заедно со издржлив материјал

Доказ за миленичиња:Дизајнот го држи вашето домашно милениче подалеку од основата на вашата новогодишна елка. Ги спречува миленичињата да пијат вода од основата или да го џвакаат дрвото. За разлика од традиционалните здолништа на дрвјата, мачките не можат да ги збркаат

Лесно наводнување:This tree skirt can be used for both real and artificial Christmas trees, and you can easily water it by removing one of the pieces

димензии: M:22.8inch (top) diam. X 28inch (bottom) diam. X 9.1inch H. We suggest that you measure your tree stand to ensure its fit within the collar

Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории