сите категории
5
6
7

Римско здолниште

Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште
Римско здолниште

Tree Nest Christmas Tree Collar Round Classic Christmas Tree Skirt Basket Base Stand Durable for Xmas Tree Decoration Rome.

Споделете со вашите пријатели
Боја
  • Римско здолниште
  • Римско здолниште
  • Римско здолниште
  • Римско здолниште
  • Римско здолниште
  • Римско здолниште
Испраќам барање
ОПИС

Easiest Assembly in the Industry: Поради уникатниот систем на магнети, можете лесно да го склопите, нашите клиенти рекоа дека тоа е најлесното и најубавото решение за криење на грозен држач за новогодишна елка. Можете исто така лесно да го расклопите за компактно складирање по сезоната

Инспирација за дизајн: Inspired by the romans. This skirt is made from recycled plastic that lasts for years. The magnet solution ensures a seamlessly connection

Доказ за миленичиња: The design prevents your pet from getting in and under the tree. Stops pets from drinking water from the base or chewing on the tree. Different from traditional skirts, cats can’t mess them up

Лесно наводнување: Ова здолниште на дрво може да се користи и за вистински и за вештачки новогодишни елки, а можете лесно да го полевате со отстранување на едно од парчињата

димензии: XL:26.8 inch (top) diam. x 31.1 inch (bottom) diam. x 11.8 H inch. Note: We suggest that you measure your tree stand to ensure its fit within the collar

Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории