сите категории
5
6
7

Текстура здолниште

Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште
Текстура здолниште

Дрво гнездо Јака за елка Тркалезна основа за прстен за здолниште од елка Издржлива Божиќна обвивка од вештачка кожа за Божиќна елка 23" D едноставна текстура (кафеава и сива)

Споделете со вашите пријатели
Боја
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
 • Текстура здолниште
големина
 • Медиум
 • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Луксузна атмосфера:Дизајнот од вештачка кожа ја прави вашата елка полуксузна и класична. Висококвалитетното производство гарантира долгогодишно користење

Двострана боја:Двостраната боја ви дава повеќе можности за украсување на вашата елка

Лесно собрание:Овој јака за новогодишна елка е многу лесна за составување користејќи ја врската Snap Button, а 4-те панели лесно се поврзуваат заедно со издржлив материјал.

Флексибилна промена на големината:Паметниот дизајн ви помага да го промените дијаметарот на јаката според големината на држачот на дрвото

Компактно складирање:Можете лесно да го расклопите овој држач за елка после сезоната. Само мал простор за складирање во оригиналното пакување по сезоната


Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории