сите категории
5
6
7

Хармонија здолниште

Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште
Хармонија здолниште

Harmony Christmas Tree Skirt Vintage Brown

Споделете со вашите пријатели
Боја
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
 • Хармонија здолниште
големина
 • Медиум
 • Големи
Испраќам барање
ОПИС

уникатен дизајн:This Christmas plastic tree collar is vintage white in color and has the words "Merry Christmas and Happy New Year" printed on it, as well as a pattern of reindeers, which is very nice Christmas tree decoration

Лесно собрание:Овој јака за новогодишна елка е многу лесна за составување со помош на поврзувањето на уредот за имплантација, а 6-те панели лесно се поврзуваат заедно со издржлив материјал

Компактно складирање:You can easily disassemble this Christmas tree stand after the season. 6 panels in a space-saving box for compact storage

Pet Proof:The design keeps your pet away from your Christmas tree base. Stops pets from drinking water from the base or chewing on the tree. Different from traditional tree skirts, cats can’t mess them up

димензии:18.9inch (top) diam. X 23inch (bottom) diam. X 9.3inch H. We suggest that you measure your tree stand to ensure its fit within the collar
24.6inch (top) diam. X 29.3inch (bottom) diam. X 9.9inch H. We suggest that you measure your tree stand to ensure its fit within the collar
Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории