сите категории
5
6
7

Минималистички

Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички
Минималистички

Tree Nest Christmas Tree Stand for Artificial Tree Christmas Base Holder fits 6ft 6.5ft 7ft 7.5ft 8ft 9ft 10ft Fake Tree Stable for Xmas Tree Minimalistic

Споделете со вашите пријатели
Боја
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
 • Минималистички
големина
 • Медиум
 • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Модерен дизајн:Не е потребно здолниште со овој поедноставен и елегантен штанд за новогодишна елка со скандинавски дизајн за вештачки дрвја

Стабилно и лесно склопување:Силни нозе направени од одржливо буково тврдо дрво во комбинација со „пополнувач на простор“ што ви помага да го прилагодите стеблото на вештачкото дрво, едноставниот и ергономски дизајн ви помага да ја поставите вештачката елка мазно и лесно и многу стабилно

Компактно складирање:По завршувањето на сезоната, можете лесно да го расклопите и користите оригиналното и паметно пакување за да го чувате држачот за елката, што заштедува многу простор

димензии:Christmas tree stand base size is 31.5*31.5*6.7inch for 6ft 6.5ft 7ft 7.5ft 8ft 9ft 10ft fake Christmas tree


Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории