сите категории
5
6
7

Цевка

Цевка
Цевка
Цевка
Цевка
Tube Tree Stand

In a house full of joy, warmth Aand quality time spend with the family, the tube tree stand will add just a little extra Christmas cheer.

Споделете со вашите пријатели
Боја
  • Цевка
  • Цевка
големина
  • Медиум
  • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Технички спецификации

Производ број 2054
Дрво висина, макс. 3.5 m - 11.5 ft
багажникот dia, макс. 3.5 cm - 1.4 инчен
материјал метал
Производ големина 45 x 45 x 17.5 cm

17.7 x 17.7 x 6.9 инчен


Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории