сите категории
5
6
7

За гнездото на дрвото

Во Tree Nest навистина го сакаме Божиќ. Основани на супериорна изработка, софистициран стил и сеопфатна веселост, го револуционизираме пазарот на куќи за одмор. Од зачнувањето до клиентот, ние произведуваме држачи и здолништа за дрвја и го носиме целиот процес во куќата. Ние работиме со трговците на мало за да произведеме производ што одговара на визијата на брендот, и бидејќи го правиме сето тоа, можеме да се погрижиме да одговара и на стандардите, буџетите и временските рокови.

Во Tree Nest, ништо не занемаруваме, и затоа сме посветени на создавање прекрасни и стручно изработени држачи и здолништа за дрвја кои го држат самиот светилник на божиќниот декор - вистински и вештачки новогодишни елки.

здолништа|Стои

Страст за создавање трендови во животниот стил

Одделение за дизајн

Може да кажете дека нашиот божиќен дух е тој што ја поттикнува нашата страст да создадеме прекрасни, стручно изработени држачи и здолништа за дрвја кои го држат самиот светилник на божиќниот декор - вистински и вештачки новогодишни елки. Нашиот експертски тим за дизајн тесно соработува со крајните потрошувачи и трговците на мало за да создаде прекрасна колекција на курирани стилови.

Напредни и ефикасни производи

Фабрика

Со целиот синџир на снабдување во наши раце, можеме да создадеме готов производ за да ги задоволиме потребите на трговците на мало каде било во светот. Сакаме да соработуваме со вас за да создадеме производ што одговара на вашиот клиент, а бидејќи сме вклучени на секој чекор од патот, можеме да се погрижиме да одговара и на вашите буџети и временски рокови.

Вистинско искуство

Оддел за маркетинг

Нашиот внатрешен маркетинг тим од посветени специјалисти за комуникации работи со вас за да ги промовирате производите на Tree Nest за вашата база на клиенти каде било во светот. Никој не ги знае нашите производи подобро од нас, и ние сме желни да го споделиме знаењето.

Ние сакаме шопинг

Продажба

Нашиот оддел за продажба е посветен партнер на трговците на мало и тесно соработува со нив во текот на целиот процес на дизајн, производство и снабдување. Ние ја приспособуваме секоја нарачка за да ги задоволиме потребите на трговците на мало.

Ние би сакале да помогнеме

Сервис

Ви треба помош при изборот? Имате прашање? Контактирајте со нас и член на нашиот тим ќе ви помогне да го пронајдете совршениот штанд за новогодишна елка или здолништа за да ја исполните вашата визија за празниците.

Вести & Настани

Основани на супериорна изработка, софистициран стил и сеопфатна веселост, го револуционизираме пазарот на куќи за одмор.

Нов производ во 2023 година - штанд за новогодишна елка за санки

Традиционалниот држач за санки и новогодишна елка искомбинирани заедно на совршен начин, правејќи елката да изгледа посоодветна за вашиот модерен начин на живот.

Дознајте повеќе>
Пролетниот кантонски саем 2023 година

Три години подоцна, ние сме многу среќни што повторно ќе го отвориме нашиот црвен тепих на саемот во пролетниот кантон 2023 Број на штанд: 11.3 D 03-05 април 23-27 Фаза 2.

Дознајте повеќе>

Стапи во контакт со

нашите одделенија

дизајн

Трговците на мало можат да изберат од нашата прекрасна колекција на курирани стилови. Може да кажете дека нашиот божиќен дух е тој што ја поттикнува нашата страст да создаваме прекрасни, стручно изработени држачи и здолништа за дрвја.

контактирајте со Вален Жао
производство

Со целиот синџир на снабдување во наши раце, можеме да создадеме готов производ за да ги задоволиме потребите на трговците на мало каде било во светот. Можеме да се погрижиме да одговара и на вашите стандарди, буџети и временски рокови.

контактирајте со Вален Жао
Маркетинг

Нашиот внатрешен маркетинг тим од посветени специјалисти за комуникации работи со вас за да ги промовирате производите на Tree Nest за вашата база на клиенти каде било во светот.

контактирајте со Вален Жао

Преземете го овде нашиот изглед

Преземи >

Жешки категории