сите категории
5
6
7

Семејство

Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство
Семејство

Tree Nest Christmas Tree Stand Base Xmas Modern Tree Metal Holder Stand for 8ft Real Tree Xmas Tree Decoration Family

Споделете со вашите пријатели
Боја
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
 • Семејство
големина
 • Медиум
 • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Дизајн на Морден: Комбинацијата на метал и квалитетна изработка на дрво ја прави живата елка да изгледа посоодветна за вашиот модерен начин на живот, не е потребна јака од дрво или традиционално здолниште од дрво со овој современ држач за елка

Стабилно и лесно склопување: Јаки нозе направени од одржливо буково тврдо дрво, ова обезбедува живата елка да стои исправено. Ергономски дизајн со помош на најпаметните завртки и навртки за да ви помогне да ја поставите вашата елка непречено и лесно

Голем воден капацитет: Christmas tree base can hold 1.27gal of water,spend less time on watering and also keep your real Christmas tree fresh. High-tech production in combination with the best coating prevents water leakage

Забележете ја Големината: штандовите за новогодишни елки поддржуваат живи дрвја со дијаметар до 2.4 до 5.9 инчи и високи 8.5 стапки. Ви предлагаме да ја измерите вашата елка за да се уверите дека одговара на овој држач

More room & Compact Storage: Дизајнот ви овозможува повеќе простор за подароци под и околу штандот за елката, само мал простор за да го чувате во оригиналното пакување по сезоната

Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории