сите категории
5
6
7

Трендовски големи

Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи
Трендовски големи

Tree Nest Large Christmas Tree Stand Base for Real Trees Sleek Christmas Tree Holder up to 7ft Trees Stable for Xmas Tree Decoration Trendy Large.

Споделете со вашите пријатели
Боја
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
  • Трендовски големи
големина
  • Медиум
  • Големи
Испраќам барање
ОПИС

Елегантен дизајн: This Christmas tree stand fashion color scheme is full of Christmas atmosphere,it will surprise you when you use it in your live Christmas tree

Стабилно и лесно склопување: This Christmas tree base is made of solid steel and durable plastic. This ensures the Christmas tree to stand straight. Ergonomic design using the bolts and nuts to help you putting up your tree smooth and easy

Нема истекување: Christmas tree holder can be filled with 0.74gal of water to keep the real Christmas tree fresh, full body injection to avoid the leakage with high quality legs, protect your carpets and floors from water

Забележете ја Големината: штандовите за новогодишни елки поддржуваат живи дрвја со дијаметар до 1.8 до 5.7 инчи и високи 7 стапки. Ви предлагаме да ја измерите вашата елка за да се уверите дека одговара на овој држач

Elevated Base: Подигната основа го прави вашето дрво да изгледа повисоко, создава пловечки ефект и ви овозможува лесно чистење под и околу елката

Контактирајте нѐ
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД

Жешки категории